Előfizetői tartalom

Ázsiai kalandok, éleződő verseny: Véget ért egy sikertörténet? - Miért esett 40%-ot az eBay árfolyama?

Portfolio
Hol van már a töretlen növekedés és az optimista előrejelzések? Az internet-korszak egyik legnagyobb sikertörténeteként számon tartott online kereskedési portál, az eBay úgy tűnik egyetlen sikertelen negyedévvel eljátszotta a piac bizalmát, melynek visszaszerzéséhez ezidáig nem tudott eleget felmutatni. A vállalat menedzsmentje gyökeresen másként látja a jövőt mint a Wall Street-i elemzők és persze a befektetők... Lássuk mi rogyasztotta meg a megdönthetetlennek vélt bástyát!

Beárazott meglepetés. A világ egyik legnépszerűbb online bevásárlóközpontját 1995-ben alapították, korábbi sikereiről számtalanszor beszámoltunk.Kapcsolódó cikkünkeBay: megtörhetetlen növekedésEBay: a megdönthetetlen bástya (2.)EBay: az utolsó gyöngyszemJelen összeállításunkban arra keressük a választ, mi áll a közelmúltban tapasztalt meredek árfolyam-csökkenés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés