Előfizetői tartalom

Synergon-Cisco: szakítás a kínai kapcsolat miatt?

Portfolio
A HWSW.hu informatikai hírmagazin információi szerint a Cisco hazai leányvállalata saját maga és a partnerei védelmében 90 napra felbontotta a Synergonnal kötött partneri szerződést és azt várja, hogy ezen időn belül a Synergon szüntesse be partneri viszonyát a konkurens Huawei-jel, illetve nyilatkozatban zárkózzon el a kínai cég termékeinek értékesítésétől, használatától, támogatásától.

Probléma a kínai versenytárs miatt. Mint ismertes, a Synergon április közepén kötött partneri megállapodást a hálózati eszközöket gyártó kínai Huawei Technologies-zel. Az együttműködés keretében a Synergon csoport tagjai jogosultak a Huawei termékeinek használatára ügyfeleknek nyújtott rendszerintegrátori megoldásaik során. A Synergon a hálózati piacon vezető amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés