Előfizetői tartalom

Draskovics Tibor lett az MVM elnöke; az MVM stratégiai céljai 2005-ben

Portfolio
Az MVM Rt. mai, a 2004. üzleti évet lezáró évi rendes közgyűlése elfogadta az Igazgatóság 2004. évi beszámolóját és üzleti jelentését 9,77 milliárd Ft adózott eredménnyel, 482 milliárd 289 millió Ft mérleg-főösszeggel, és 4,77 milliárd Ft mérleg szerinti eredménnyel, annak figyelembevételével, hogy a közgyűlés egyben döntött összesen 5 Mrd Ft osztalék kifizetéséről a tulajdonosok részére. A tulajdonosok elfogadták a társaság 2005. évi üzletpolitikáját és üzleti tervét. A személyi kérdéseknél a közgyűlés az Igazgatóság tagjává választotta Draskovics Tibor és Tabák Péter urakat. Az MVM Rt. Igazgatósága Draskovics Tibort a közgyűlést követő ülésén az Igazgatóság elnökévé választotta.

Az Igazgatóság beszámolójában megállapította, hogy a 2004. évi üzletpolitikai célok maradéktalanul teljesültek. A tavalyi év fő jellemzőit tekintve a beszámoló megállapította, hogy a közüzemi nagykereskedelem jövedelmezőségére negatív hatást gyakorolt a nagykereskedelmi díjtételek 2004. január 1-től bekövetkezett 2,9 %-os csökkentése, ennek ellenére az üzletág...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés