Előfizetői tartalom

Te is lehetsz Private Banking ügyfél! - Mit? Hol? Mennyiért?

Portfolio
Akadnak ügyfelek, akikért már bankok állnak sorba, korántsem mindegy azonban, hogy ki mennyi pénzért milyen szolgáltatást kínál private banking ügyfeleinek. Mint minden területen, itt is akad bank, mely a többiektől eltérően értelmezi a szolgáltatást, így a private banking nem mindenhol csak a legvagyonosabbaknak szól. Összeállításunk első részében a paletta szélessége mellett a költségoldalt is megvilágítjuk, valamint igyekszünk képet adni az üzletág fejlődéséről is.

Private Banking mindenkinek? - Nem elérhetetlen.... Összeállításunkban a piacon az elsők között megjelenő Raiffeisen és Citibank mellett az OTP és IEB ajánlatait vettük górcső alá. Érdemes megvizsgálni, miként differenciálnak a bankok, azaz hogyan választják meg a "legjobb" ügyfelek csoportját. A limitösszeg tekintetében meglehetősen nagy eltérések tapasztalhatók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés