Előfizetői tartalom

MOL: megszavazva az éves beszámoló és az osztalék

Portfolio
Az Igazgatóság javasolta a Közgyűlésnek, hogy fogadja el az Igazgatóság jelentését, valamint a könyvvizsgáló jelentését, illetve a MOL Rt. magyar számviteli szabályok szerint elkészített éves beszámolóját, és az erre vonatkozó könyvvizsgálói jelentést 1,428 Mrd Ft mérleg főösszeggel és 137 Mrd Ft adózott eredménnyel hagyja jóvá.

A közgyűlés a MOL Csoport magyar számviteli szabály szerint konszolidált éves beszámolóját, az erre vonatkozó könyvvizsgálói jelentést, mérleg főösszegét 1,648 Mrd Ft, adózott eredményét 223 Mrd Ft összeggel fogadja el. Az Igazgatóság 2004. évre az osztalékra jogosult részvényesek részére összesen 16,998 millió Ft osztalék kifizetését javasolja, ami 165 Ft-ot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés