Előfizetői tartalom

Közös terméket fejleszt a Microsoft és az SAP

Portfolio
A tervek szerint idén ősszel megjelenő, Mendocino kódnéven fejlesztett szoftver a Microsoft Office alkalmazásait integrálja a mySAP vállalatirányítási rendszerrel annak érdekében, hogy a vállalati dolgozók a számukra már ismerős felhasználói felületet és programokat használhassák arra, hogy az SAP rendszerébe adatokat vigyenek be, kérjenek le, vagy kimutatásokat készítsenek. A Mendocinót mind a Microsoft, mind az SAP árulni fogja - írja az szt.hu.

A Microsoft és az üzleti szoftverek piacát vezető SAP bejelentették, hogy a jövőben szorosabban együtt fognak működni és közösen fejlesztenek és értékesítenek olyan programokat, amelyek lehetővé teszik az átjárást a vállalati alkalmazások között. Ez az első eset, hogy a redmondi vállalat és az SAP közösen hoznak létre egy új terméket. Szoros integráció A Mendocino...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés