Előfizetői tartalom

Ismét abszolút csúcson a MOL

Portfolio
Újra történelmi csúcson forognak a MOL részvények a BÉT-en, az árfolyam az elmúlt percekben elérte a 17,190 Ft-ot is. Az erősödésben szerepet játszhatott az is, hogy tegnap bejelentésre került, hogy a Valero 8 mrd USD-ért felvásárolja a Premcor-t és ezáltal létrehozza az USA legnagyobb finomítói kapacitásával (3.3 millió hordó per nap) rendelkező cégét.

MOLReal-time árfolyamInformációs panelAdatletöltésA mai 1%-os növekedés átlagosnak tekinthető forgalom mellett ment végbe. Igen pozitívnak tekinthető, hogy az elmúlt hetek jelentősebb részvénypiaci korrekciója során a MOL ellenállva az eladói nyomásnak viszonylag jól tartotta magát. A MOL szárnyalás elsősorban a cég kiváló fundamentális teljesítményének köszönhető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés