Előfizetői tartalom

Több száz milliárd forintos forrásigény infrastruktúra- és tartalomfejlesztésre

Portfolio
Elsősorban a "szélessávú közmű" kiépítésének, illetve a releváns közigazgatási, üzleti és kulturális tartalmak fejlesztésének támogatását hangsúlyozza és - a szélessávú internetezés elterjedésének gyorsítása érdekében - több száz milliárd forint fejlesztési forrás bevonását javasolja az elkövetkező években az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) megbízásából a Telkes Tanácsadó Rt. vezette tanácsadói konzorcium által elkészített Nemzeti Szélessávú Stratégia (NSZS).

"A szélessávú elektronikus kommunikáció olyan transzmissziós mechanizmusnak tekinthető, melynek révén az infokommunikációs eszközök termelése és még inkább felhasználása növekvő mértékben járulhat hozzá a versenyképesség javulásához" - olvasható az IHM Piacelemzési Főosztályának megbízásából készült szélessávú stratégiában, mely szerint Magyarországon esély...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés