Előfizetői tartalom

Az IVSZ a versenyért és a teljes informatikai szektor érdekében "lobbizik"

Portfolio
Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége egy egész szektor érdekében fokozott ágazati érdekérvényesítő tevékenységet fejt ki az államigazgatásban, mivel a piaci forgalom 80-90 százalékát képviseli. Az IVSZ álláspontja, hogy a központi közbeszerzés folyamataiban is piac- és versenybarát környezetet kell megteremteni, és ezen dolgozik együtt a Miniszterelnöki Hivatal és a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság munkatársaival - az eredmények ismeretében nagy sikerrel.

Az IVSZ elnöksége szerint a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság 2004/S 250-215695 számon megjelent CISC számítógéprendszerek 2005. évi központosított beszerzésére vonatkozó közbeszerzési eljárása olyan feltételrendszert támasztott az ajánlattevőkkel szemben, amely sem a magyar kis- és középvállalkozások számára, sem a magyar informatikai piacot vezető rendszerintegrátorok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés