Előfizetői tartalom

MOL technikai elemzés: újraindul a rally?

Portfolio
Tegnap ismét abszolút csúcsra emelkedett a MOL árfolyama annak ellenére, hogy a piac egésze még jócskán a csúcspontja alatt áll. Az elmúlt napok növekedése egyre erősödő forgalom mellett ment végbe, s fundamentálisan is megalapozottnak látszik. Éppen ezért érdemes áttekinteni, hogy mit mutat a technikai elemzés eszköztára a MOL esetében.

Új csúcson. A MOL árfolyama tegnap történelmi csúcsot döntött mind a maximális, mind pedig a záró érték tekintetében, s amint az alábbi grafikonon is látható az újabb rekord növekvő forgalom mellett ment végbe. Az árfolyam tegnap kulcsszinthez érkezett, hiszen egy rövid távú csatornából való kitörés lehetősége nyílik meg az elkövetkező napokban. Hasonló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés