Előfizetői tartalom

Alulárazottak a fejlett európai részvények? - Jöhet az átcsoportosítás...

Portfolio
Történelmi mélyponton tartózkodik az európai Stoxx indexre számított P/E, kecsegtetőek az osztalékhozamok, jelentős csökkenést mutat a kockázati mérőszámként nyilvántartott volatilitás. Számos elemző szerint az idei évben bekövetkezhet az egyre kevésbé vonzó kötvénypiacokról történő átcsoportosítás, a legjelentősebb vállalatok részvényei vonzó befektetési lehetőséget jelenthetnek.

Impresszív eredménydinamika. A vállalati eredmények mind Európában, mind a tengerentúlon javuló pénzügyi helyzetről árulkodnak, a befektetők pedig a növekvő cash-flowk és főleg az egyre transzparensebb üzleti működés hatására optimistán tekinthetnek a jövőbe. A Stoxx cashflow a 2004-es évben 18%-kal bővült, míg az S&P 500 cashflow-ja 8%-kal nőtt.Az eredménynövekedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés