Előfizetői tartalom

Saját részvényeket vesz a MOL: 10%-ig vehet a cég - miért? (4.)

Portfolio
A MOL közzétette, hogy a 2004-április 30-i évi rendes közgyűlésének felhatalmazása alapján ma tőzsdei forgalomban történő sajátrészvény vásárlásra adott megbízást. A társaság legutóbb 2002-ben hajtott végre jelentősebb részvény vásárlási programot az INA tranzakció előkészítéséhez. Az alábbiakban áttekintjük a jelenlegi részvényvásárlások lehetséges okait és mértékét is.

MOL bejelentés: A MOL tulajdonában jelenleg az alaptőke 5.16%-át kitevő sajátrészvény van, melyet legfeljebb 5,200,000 darab "A" sorozatú részvény vásárlásával közel 10%-ra növelhet. A vásárlások legkésőbb 2005. október 31-ig tartanak és azokat az ING Bank Rt., mint befektetési szolgáltató fogja lebonyolítani. A program célja a közgyűlési felhatalmazás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés