Előfizetői tartalom

Önkormányzati projektekre pályázik a Synergon

Portfolio
A Synergon Informatika Rt. üzleti partnereivel, a GKI Gazdaságkutató Rt.-vel és a Projen Informatikai és Kereskedelmi Kft.-vel egy szemináriumsorozat során olyan megoldásokat mutat be nagyvárosok önkormányzatai, valamint kistérség társulások elnökei és megbízottak számára, melyek segítségével lehetőséget kapnak kezükbe az adott térség dinamikus gazdasági fejlődéséhez, illetve a területükön működő vállalkozásoknak, és lakosaiknak magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtásához. A szeminárium során bemutatják a fejlesztésekhez szükséges források pályázati lehetőségeit és megoldásait is, mellyel az önkormányzatok többletbevételhez juthatnak, a vállalkozások és magánszemélyek pedig a piacinál kedvezőbb áron vehetnek igénybe informatikai és távközlési szolgáltatásokat.

A tapasztalat azt mutatja, hogy az EU-ban egyre inkább előtérbe kerül a regionális programok támogatása, így várhatóan a jövőben az önkormányzatok elsősorban nem önállóan, hanem inkább kistérségi összefogással juthatnak majd forrásokhoz. A Magyarországnak juttatandó EU-s támogatások szétosztását szigorú feltételekhez fogják kötni, s az így a beáramló pénz nagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés