Előfizetői tartalom

Tovább robbant a szélessávú Internet

Portfolio
Az előző két éves csökkenő tendenciát megtörve a IV. negyedévben növekedett a vezetékes fővonalak és az ISDN-csatornák száma. Ebben a negyedévben is csökkent a hívások száma, de növekedett az összes telefonálással töltött percidő. A mobiltelefon-előfizetések száma változatlanul emelkedett, az év végén meghaladta a 8,7 milliót. A mobiltelefonokról kezdeményezett hívások száma kismértékben mérséklődött, ugyanakkor összesített percideje ismét több, mint a korábbi időszakban. Növekedett az internet-előfizetések száma, valamint az internet-hozzáférési szolgáltatásokból származó nettó árbevétel- áll a KSH jelentésében.

Távközlés. 2004. IV. negyedévében előzetes adatok szerint 3,6 millió vezetékes telefonvonal volt üzemben. A negyedév során közel 1700-zal nőtt a vezetékes fővonalak, ezen belül 120-szal az ISDN-csatornák száma. 2003 azonos időszakához képest az előbbi adat 38 ezres, az utóbbi 6 ezres csökkenést jelent. A 100 lakosra jutó vezetékes fővonalak száma a negyedév végén 35...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés