Előfizetői tartalom

BlackBerry a T-mobile-tól : Vállalati ügyfeleknek...

Portfolio
A T-Mobile Magyarország Rt. a próbaüzemet követően a szállító Research in Motion (RIM) legújabb BlackBerry verziójával kereskedelmi push e-mail szolgáltatást kínál ügyfeleinek. A push e-mail használatával a T-Mobile ügyfelei Magyarországon és a világ 47 országának 85 hálózatában azonnal kézhez kapják elektronikus leveleiket, elérhetik a naptárban és névjegyzékben szereplő információkat.

A vállalatok és vállalkozások számára a gyors információáramlás és az azonnali teljes értékű kommunikáció jelentős versenyelőny. Napjainkban a vezeték nélküli mobil levelezőrendszer jelentős üzleti értékkel bír. A T-Mobile az ezt felismerő cégek számára a RIM-mel együttműködve Magyarországon is elérhetővé teszi a legkorszerűbb e-mail megoldást, a BlackBerryt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés