Előfizetői tartalom

Bika vagy medve? - Alapkezelők a hazai részvénypiacról

Portfolio
Az idén tovább folytatódó BUX emelkedés kapcsán az év eleje után ismét alapkezelőket kérdeztünk arról, hogy hogyan alakulhat az idei évben a részvénypiac. Körkérdésünket 1.5 hónap után azt tette aktuálissá, hogy az akkor jósolt szinteket már elérte a BUX. 2005.01.05 10:55 Alapkezelők a részvénypiacról - Miben bíznak a profi befektetők? (2) Budapest-Varsó-Bécs A portfolio.hu által megkérdezett alapkezelők a piac további jelentős emelkedésre számítanak, az év végére 19-20 ezer pont lehet a BUX értéke. A szakértők szerint nem elképzelhetetlen korrekció sem rövid távon.

Szöllősi Ferenc, CA-IB. Szöllősi Ferenc, a CA-IB alapkezelője a jelentős emelkedést követően mérsékelten optimista a részvénypiaccal kapcsolatban. A szakember véleménye szerint a BUX elérte azt a szintet, amekkora növekedést egész évre prognosztizált. Az alapkezelő konszolidációra számít, azonban a piaci hangulat fennmaradása esetén még van tér az emelkedésre, a BUX...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés