Előfizetői tartalom

Kétmillió aktív postafiók a [freemail]-nél

Portfolio
A [freemail], Magyarország első, 1997 óta működő, ingyenesen használható, magyar nyelvű publikus levelező-szolgáltatása mára közel kétmillió postafiók üzemeltetésével a hazai internethasználók közel felét, mintegy egymillió internetezőt szolgál ki. A kétmilliomodik aktív postaládát pedig egy hazai internethasználó éppen a napokban hozta létre. Egy átlagos hétköznapon az összes [freemail]-postafiókra beérkező levelek száma meghaladja a két és fél milliót, "kifelé" pedig egymilliónál több levelet küldenek a felhasználók, amely körülbelül megegyezik a hagyományos postai forgalomban megforduló napi 2,2 millió levéllel.

A [freemail] már a magyarországi internetes kultúra hőskorának tekinthető első években nagy népszerűséget vívott ki, használói az indulást követő három év múlva már 150 ezren voltak. 2000 áprilisára ez a szám meghaladta a 330 ezret, a félmilliós határ átlépésére pedig 2000 decemberében került sor. Ezt a számot megduplázva az egymilliomodik postafiók regisztrációja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés