Előfizetői tartalom

T-Mobile: a legfontosabb, hogy az ügyfelek megértették...

Portfolio
A Relax díjcsomagok új, leegyszerűsített tarifarendszert jelentenek, amelyeket a kedvező percdíjaknak köszönhetően már eddig is a társaság több százezer előfizetője választott és az egész mobilpiacra hatással volt - áll a T-Mobile szerkesztőségünkhöz eljutatott reakciójában a GVH 40 milliós bírságára, amelyet a versenyhatóság a Relax díjcsomag kapcsán vetett ki rá.

Az ügyfelek ezzel is jelezték, hogy megértették a hozzájuk eljuttatott üzenetet, amelyet a Relax csomagokkal a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként fogalmazott meg. A T-Mobile Magyarország Rt. mindig nagy figyelmet fordított arra, hogy előfizetői teljes tájékoztatást kapjanak minden általa bevezetett kedvezményről vagy újításról, hiszen ez saját érdeke is. A T-Mobile...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés