Előfizetői tartalom

Két éven belül internetes TV Magyarországon

Portfolio
2006-2007-ben elindulhat hazánkban az internetes TV szolgáltatás az Axeleronál - nyilatkozta a társaság üzletfejlesztési igazgatója a Világgazdaságnak. A szolgáltatás megindításának alapvető feltétele természetesen a megfelelő sávszélesség rendelkezésre állása, mely a jelenlegi ADSL adatátviteli sebesség növelését jelenti.

Az ADSL kapcsolatok ma jellemzően 500 kb - 1 MB per sec adatátvitelt tesznek lehetővé, míg a minőségi televíziózáshoz több megabitre lenne szükség. A szolgáltatáshoz szükséges lesz a vevő oldalán egy úgynevezett set-top-boxra, mely az interenetes adatforgalmat a TV számára értelmezhető formátumra alakítja. Az Axelereo számára a rendszer kifejlesztése egyben lehetővé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés