Előfizetői tartalom

Az Ericssont választotta a PGSM

Portfolio
A harmadik generációs mobiltelefon-hálózat első szakaszának megépítéséről szóló szerződést kötött a Pannon GSM Rt. és az Ericsson Magyarország. Az Ericsson szállítja az UMTS-rendszerű mobiltávközlési rendszer alapinfrastruktúráját jelentő berendezéseket. Így a T-Mobile után így a 2. számú magyarországi szolgáltatónál is a svéd társaság építheti ki a 3G hálózatot. A cégek együttműködésének eredményeképp Budapesten az év második felében, az ország más területein az év végén, jövő év elején élvezhetik a 3G hálózat szolgáltatásainak előnyeit.

Az Ericsson mellett a Nokia is megmarad a társaság szállítói között. Az Ericsson választása a Pannon részéről meglepő, mivel a társaság hálózata Nokia alapokon nyugszik. A Pannon és a Ericsson megállapodása 5 milliárd forintról szól. Az Ericsson által szállított UMTS-rádióhálózat már jelenleg is készen áll a HSDPA-ra (nagysebességű, előfizetői irányú, csomagkapcsolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés