Előfizetői tartalom

Megvásárolja a harmadik 3G licencet a Vodafone- Minimum 16.5 milliárd az ár

Portfolio
A Vodafone Magyarország Rt. 2004. december 21-én jogosultságot szerzett a magyarországi UMTS tendert kiíró Nemzeti Hírközlési Hatóságtól a harmadik, ún. B frekvenciablokk 15 éves használatára. A Vodafone Magyarország Rt. a licencért részben az UMTS árbevétel mértékétől függően, de összesen legkevesebb 16.5 milliárd forintot fizet majd az engedély teljes időtartama alatt.

Vitai Attila, a Vodafone Magyarország Rt. vezérigazgatója szerint az UMTS szolgáltatás sikere esetén ez az összeg végül akár néhány milliárd forinttal magasabb is lehet. Vitai hangsúlyozta, hogy mindhárom mobilszolgáltató egyenlő méretű 3G frekvenciatartományokat vásárolt meg. "A megállapodás egyértelműen jelzi a Vodafone magyarországi elkötelezettségét", tette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés