Előfizetői tartalom

10 milliárd felett a GTS Datanet

Portfolio
GTS Datanet Távközlési Kft. az idén több mint 10 milliárd forint árbevételt ér el, ami 12-13 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit. A cég árbevétele jövőre várhatóan 10-20 százalékkal nő, és a GTS Datanet tovább terjeszkedik. A vezérigazgató elképzelhetőnek tartotta, hogy vidéki internetes cégeket vásárolnak fel, illetve más társaságoktól ügyfélkört, vagy üzletrészt vesznek. - közölte Szathmári Géza, a társaság vezérigazgatója, tudósított a MTI.

A társaság az idén 1.5 milliárd forintot költ beruházásokra, többek között nyugat-európai hálózatának fejlesztésére, illetve egy Budapest-Arad közötti üvegszálas hálózat üzembe helyezésére. A GTS Datanetnek 65 ezer ügyfele van: közülük 15 ezer ADSL-előfizető (szélessávú internet), míg 40-45 ezren a hagyományos betárcsázós módon, (dial up) érik el a világhálót....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés