Előfizetői tartalom

MOL prospektus holnap lesz elérhető - csak lengyelül (2.)

Portfolio
A MOL varsói bevezetéséhez elkészített prospektust holnap kaphatják meg az érdeklődő befektetők - tudósított a Reuters nem hivatalos forrásokra hivatkozva. A Portfolio.hu értesülései szerint a befektetőknek szóló információs anyag kizárólag lengyel nyelven készül el. A MOL varsói bevezetésével egybekötve a magyar olajcég értékesíti 4.9%-os saját részvény állományát, melynek jelentős árfolyam nyereség keletkezik majd.

A MOL részvények varsói bevezetésének célja a lengyel parkett többlet likviditásának kihasználása. A likviditás növekedése jellemzően pozitív árfolyambefolyásoló tényező. Nem szabad azonban szem elől téveszteni a BorsodChem példáját, mely egyelőre nem igazolta a Varsóhoz fűzött reményeket. A MOL azonban mind intézményi befektetői, mind magánbefektetői szintén jobban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés