Előfizetői tartalom

econet.hu: az új akvizíció részletei

Portfolio
Az econet.hu Informatikai Rt. megvásárolta az internetes alkalmazásfejlesztéssel foglalkozó frutta elettronica Kft.-t. A frutta alapvetően a flash technológia alkalmazásában bír egyedülálló szaktudással a magyarországi piacon, a társaság flash alapú prezentációs alkalmazása, a Presenta több hazai nagyvállalatnál is sikerrel került bevezetésre.

A frutta elettronica 1996 óta foglalkozik internetes és multimédiás fejlesztésekkel, egyedi kreatív megoldásokkal és flash alapú alkalmazások fejlesztésével. Az elmúlt években nemzetközi szinten is kimagasló eredményeket ért el az offline és online grafikai tervezés és az internetre optimalizált multimédiás fejlesztések területén. A Macromedia Flash technológia széleskörű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés