Előfizetői tartalom

Hernádi: jövőbeli tervekről, MOL-OMV-PKN hármasról, gázról...

Portfolio
Hernádi Zsolt, a MOL elnöke a Handelsblattnak nyilatkozva úgy fogalmazott, hogy az E.On mellett egyszerűen a legjobb ajánlat szólt, amikor a magyar olajcég a gázüzletág értékesítéséhez partnert választott. Hernádi megismételte, hogy a MOL konkrét elképzelésekkel rendelkezik a befolyó pénz jövőjéről és röviden szólt az OMV/MOL/PKN hármas együttes jövőjéről is.

A MOL a gázüzletág értékesítéséből származó bevételeket az olajiparban történő további terjeszkedésre kívánja felhasználni. Horvátországban elsődleges cél az INA-ban meglévő 25%-os részesedés növelése. Emellett a saját kitermelési bázis szélesítésén is dolgozik a MOL készletakvizíciókon keresztül. Hernádi szerint a kitermelés-finomítás-kiskereskedelmi értékesítés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés