Előfizetői tartalom

Gyorsít a Matáv tulajdonosa

Portfolio
1.39 milliárd euróra emelkedett a Deutsche Telekom 3. negyedéves eredmény a bázisidőszaki 508 millió euróhoz képeset. A DT 3.2 milliárd euróra emelte éves nettó profit előrejelzését, ebben azonban szerepet játszik, hogy 641 millió euróval felfelé korrigálta az amerikai mobil licencei értékét. A rendkívüli tételtől megtisztított eredmény enyhén felülmúlja az elemzői várakozásokat. A társaság az idei év teljesítménye után már fog osztalékot fizetni.

A társaság árbevétele 14.5 milliárd euróra bővült a bázisidőszaki 14.1 milliárdról. A DT nettó adósságállománya 40.8 milliárd euróra csökkent. Idén a német óriás 5.8 milliárd euróval csökkentette nettó adósságait. A vezetékes üzletágnál az árbevétel 4.2%-kal csökkent, az EBITDA 1.7%-kal nőtt. A mobil üzletágnál az árbevétel 9.4, az EBITDA, a profit 24%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés