Előfizetői tartalom

Mit várnak az elemzők a 2004-es és 2005-ös profitoktól? - Csillogó OTP-MOL páros

Portfolio
Arról szól a piac, mint amiről az elemzői eredményvárakozások. A portfolio.hu által számított elemzői EPS konszenzus szerint a kontraszt továbbra is hatalmas a blue chipek között. A Mol-tól és az OTP-től az elemzők lényegesen magasabb eredményt várnak, mint 1 negyedévvel korábban, nem véletlen, hogy mindkét papírnak ott van az árfolyama, ahol van. A Richter valamelyest javult, a Matávra viszont nem véletlenül került rá a szakajtó a piacon. Lássuk, mint várnak az elemzők 2004-től és 2005-től.

Annyit érdemes előrebocsátani, hogy írásunk további részében az OTP mellett piedesztálra állítjuk a Molt is, kicsit megsiratjuk a mid-capeket, s magyarázzuk a Matáv bizonyítványát. Kirobbanó optimizmus. A piac egészétől a portfolio.hu által megkérdezett 14 elemzőcsapat továbbra is növekedést vár az eredmények tekintetében. A BUX súlyokkal számolt piaci EPS 2004-ben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés