Előfizetői tartalom

AH privatizáció: hamarosan dönt a kormány?

Portfolio
Kormánydöntés várható az Antenna Hungária privatizációja ügyében az elkövetkező napokban. Ennek keretében szüleik döntés arról is, hogy tőzsdei értékesítés vagy szakmai befektetőnek való eladás útján válik meg az állam a részvényeitől- nyilatkozta Mészáros Tamás az ÁPV. Rt. elnöke az Info Rádiónak. Mészáros nem zárta ki, hogy az értékesítésre még az idén sor kerüljön.

Bár a hír nem meglepő, kettős információtartalma van: 1) még minidig nem születetett döntés arról, hogy szakmai befektető veheti-e meg az AH-t . Amennyiben szakmai befektető veszi meg, akkor legalább a részvényenkénti vételáron ajánlatot kell tenni a kisrészvényesek számára. Befektetői szemmel ez a pozitív szcenárió. 2) Könnyen elképzelhető, hogy idén nem történik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés