Előfizetői tartalom

Deutsche Telekom, T-Online: dőlnek a hírek

Portfolio
Lényeges hírek láttak ma napvilágot a Deutsche Telekom háza táján. A német pénzügyminiszter szerint az államnak nem sürgős újabb Deutsche Post és Deutsche Telekom részvényeket eladni. A DT bejelentette, hogy vizsgálja a T-Online kivezetésének a lehetőségét, szlovák leánya meg a legnagyobb helyi mobilszolgáltató maradék 49%-át megveszi, a tárgyalások a végső fázisban tartanak.

Ezek közül messze a legérdekesebb hír a T-Online, amelynek árfolyama 6%-ot robbant a hírre. A Deutsche Telekom még nem hozott semmilyen döntés, elképzelhető, hogy marad a jelenlegi status quo, de a társaság ajánlatot készpénzes, vagy részvénycserés ajánlatot (1:1) tehet a T-Online kezében nem lévő 26%-os csomagjáért. A kivezetési indokolt lenne, hiszen a tervek szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés