Előfizetői tartalom

A blue-chipek technikai elemzése: merre tovább?

Portfolio
Kissé rendhagyó technikai elemzésünkben a magyar piac 4 blue-chip részvényét tekintjük át - miután a BUX napok óta történelmi magasságokban áll, stabilan 12,000 pont felett. Az egyes papírok esetében azonban csak azokat a technikai indikátorokat hívjuk segítségül, melyek véleményünk szerint a legjobban mutatják az adott részvény mozgását.

Matáv: érdemes vele foglalkozni egyáltalán?. Mint arra legutóbbi technikai elemzésünkben is utaltunk, a Matáv egyáltalán nem vesz részt a BUX történelmi csúcs döntögetésében, a papírok egy meglehetősen szűk sávban mozognak már évek óta. Ez a sáv valahol 700 és 950 Ft körül van, május óta azonban az árfolyam egy még szűkebb range-be szorult: nem sikerül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés