Előfizetői tartalom

E-mail támadás a Slovnaft ellen

Portfolio
Úgy tűnik nem csak Magyarországon divat a vezető olajvállalat támadása a magas benzinárak miatt. Szlovákiában e-mail kampány indult, melyben az ismeretlen terjesztők arra szólítanak fel, hogy ne vásároljanak az autósok benzint a Slovnaft kutaknál, s így a visszaeső forgalom árcsökkentésre kényszerítheti a társaságot - írja a Napi.

Az akció távolról sem nevezhető újszerűnek, hazánkban is meglehetősen sok támadást kap/kapott a MOL a magas benzinárak miatt. Ezidáig azonban semmilyen érzékelhető hatással nem bírtak az ilyen jellegű kezdeményezések. Az üzemanyag piacon verseny van. Szlovákia tökéletesen ellátható benzinnel a schwechati finomítóból (OMV), így nehéz lenne azt feltételezni, hogy az OMV...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés