Előfizetői tartalom

A Synergon részt vett az EMMA informatikai hátterének kialakításában

Portfolio
A Synergon Informatika Rt. a Foglakoztatási Hivatallal kötött szerződései alapján részt vett az Egységes Magyar Munkaügyi Adatbázis (EMMA) informatikai infrastruktúrájának kivitelezésében. A nyilvántartó rendszer használatához a Synergon építette ki az új, VIII. kerületi irodaházban a szükséges géptermet, implementálta a megnövekedett felhasználói igényeknek is megfelelő WAN-t (Wide Area Network), melyen keresztül jogosultság szerinti hozzáféréssel érhetők el a munkavállalók titkosított adatai. A projektek értéke több mint 400 millió forint volt. Magyarország az EMMA bevezetése révén képes biztosítani az unió által előírt munkaügyi adatszolgáltatási kötelezettségeit. A sokrétű feladatból álló projektet meglehetősen szűk határidővel, az EU-csatlakozás napjáig le kellett bonyolítani.

Az EMMA Az Egységes Magyar Munkaügyi Adatbázis, az EMMA korszerű, a XXI. század technikai színvonalának megfelelő, naprakész rendszer. Az Egységes Magyar Munkaügyi Adatbázis a Munka Törvénykönyvének hatálya alá tartozó mintegy 2,5 millió munkavállaló és az őket foglalkoztató több mint háromszázezer munkaadó naprakész munkaügyi adatait tartalmazza. A munkavállalók egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés