Előfizetői tartalom

Tőkét emelt a Vodafone - Közel lehet a megállapodás az Antennával!!

Portfolio
A Vodafone Magyarország Rt. felemelte alaptőkéjét - A Vodafone Magyarország Rt. 2004. június 28-i közgyűlése 27.8 milliárd forintos alaptőke-emelést fogadott el új részvények zártkörű kibocsátásával. Az Antenna Hungária Rt. az alaptőke-emelés mellett szavazott, de abban nem vett részt, a részvényeket kizárólag a Vodafone International Holdings B.V. jegyezte le. Az Antenna Hungária Rt. tulajdonrésze az alaptőke-emelést követően tíz százalékra csökken a Vodafone Magyarország Rt.-ben.

A tőkeemelés AH által történt megszavazása azt valószínűsíti, hogy közel lehet a megállapodás az Antenna Hungária és a Vodafone között az AH immár csak 10%-os csomagja ügyében. A tőkeemelés általunk számolt árfolyama az AH stake-jére vetítve 16 milliárd forint körül lehet. Ez azért fontos, mert ha ennél nem magasabb árat várna a csomagért az Antenna, akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés