Előfizetői tartalom

Fiúk - Matáv: reagál a távközlési óriás

Portfolio
Az utóbbi hetekben több magyar nagyvállalat politikai téma lett, miután 100 millió forintot fizettek ki Medgyessy Péter és Baráth Etele fiainak közös cégének EU lobbyzás címén. Az ellenzék a Matáv adókedvezményeit is célba vette. A Matáv most először reagált. A Matáv a magyar törvények által biztosított minden jogi eszközt megvizsgál, a cég üzletmenetét, jóhírnevét, a befektetők érdekeit sértő, veszélyeztető valótlanságokat állítókkal szemben.

A Matáv közleménye: Az elmúlt hetekben kibontakozott politikai viták kereszttüzébe került több hazai nagyvállalat, köztük a Matáv is. A Matáv az Alkotmányban, a Polgári Törvénykönyvben, illetve a gazdasági társaságokról szóló törvényben foglalt jogszabályi rendelkezések alapján nyilvánosan működő gazdasági társaság, politikai befolyástól mentes, nem állami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés