Előfizetői tartalom

Megvan az Invitel új vezére

Portfolio
Az Invitel Távközlési Szolgáltató Rt. vezérigazgatójává 2004. június 2-tól Martin Lea urat nevezte ki a cég igazgatósága. Az értékesítési és marketing hátterű új vezető az elmúlt 12 évben támogatási, távközlési és hálózat-integrációs szolgáltatásokat nyújtó vállalatok élén dolgozott. Nemzetközi vezetői tapasztalatait Amerikában, Európában és Ázsiában szerezte. Martin Lea kinevezésével véget ért a társaság vezérigazgató keresése, eddig a cég elnöke töltötte be átmenetileg a pozíciót.

A közelmúltban Lea úr az Intertek Group Plc elnökhelyettese és egyben a vállalat ETL-SEMKO divíziójának vezérigazgatója volt. Ez utóbbi termék-teszteléssel és -vizsgálattal foglalkozik Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint Európában. Ezt megelőzően Martin Lea a Racal Telecom, az Egyesült Királyság egyik országos távközlési és magán-hálózati szolgáltatásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés