Előfizetői tartalom

Montenegróban terjeszkedne a Matáv - Hosszú idő után újabb akvizíció?

Portfolio
A Matáv komoly érdeklődő a Telecom Montenegro megvételére - jelezte a Vijesti című podgoricai lapban Zoran Sekulic, a montenegrói privatizációs ügynökség igazgatója - adták közre az MTI-re hivatkozva a mai napilapok. A magyar távközlési társaság képviselői már két alkalommal jártak az országban, és a legkomolyabb vevőjelöltnek számítanak.

A Telecom Montenegro egyeduralkodó 190 ezres vezetékes piacon, mobilcég 60%-os piaci részesedéssel rendelkezik a 420 ezres mobilpiacon. Montenegro 620 ezres lakosságú. A Telecom Montenegro rendelkezik internet szolgáltatóval is. A mobilpiaci részeedés kapcsán apró kritikáink vannak, a piacvezető cég csak 9%-ban van a Telecom Montenegro kezében. A hírt a Matáv nem erősítette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés