Előfizetői tartalom

Augusztus közepén jön a 3G tender - a fő szempont a lefedettség

Portfolio
A fogyasztók számára is nyilvánvalóvá vált a versenyszabályozás az elmúlt időszakban -értékelte az elmúlt 2 év munkáját Kovács Kálmán informatikai miniszter. A miniszter beszámolt arról, hogy az elmúlt két évben olcsóbb lett a telefonálás, beindult a verseny, új lakossági szolgáltató jelent meg, s idén már 14,713 vezetékes telefonszámot hordoztak.

Az internet területén is jelentős fejlődés volt tapasztalható- folytatta a miniszter- a korábbi stagnálás után beindult a növekedés. A következő két év a digitális Magyarországé lesz. A szabályozási munka a távközlés területéről áthelyeződik az internetre. A kiemelt programok között van a Közháló, az elektronikus aláírás, az e-Magyarország,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés