FONTOS Amerikai elnökválasztás: kiszivárgott, hogy Biden fontolgatja a visszalépést
 
Előfizetői tartalom

A Strabaggal és az OTP-vel együtt indul a Trigránit az M6-ért

Portfolio
A tervek szerint május 17-ig eldől, hogy az M6-os érdi tető és Dunaújváros közti szakaszának koncessziós megépítésére az előminősítés során pályázó 4 konzorciumból melyik esik ki- írja a Világgazdaság. A versenyben maradó három konzorciumnak részletes ajánlatot kell tenni június végéig, ezek elbírálására 1 hónap marad. Az 57 kilométeres autópályának 2006. március 31-ig kell elkészülnie.

A 4 pályázó között van az Euroinvest, Trigránit, Strabag, OTP, az Autoroutes du Sud de la France és az Egis Projects konzorciuma. Az OTP szereplése a konzorciumban nem meglepő, mivel az M6 a többi autópályaszakasztól eltérő konstrukcióban valósul meg. A várhatóan 80-90 milliárd forintba kerülő gyorsforgalmi utat magánpénzekből építik, az állam használatáért rendelkezésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés