Előfizetői tartalom

Pannon: új tarifacsomaggal a számhordozhatósághoz

Portfolio
Ma bemutatásra került a sajtó nyilvánossága előtt a Pannon GSM új vezérigazgatója, Ove Fredheim. Az új vezérigazgató a csökkenő piaci részesedéssel kapcsolatban elmondta, hogy bár az árbevétel és a profit áll üzletpolitikájuk középpontjában, a csökkenő piaci részaránnyal nem békülhetnek ki. Ove Fredheim bízik a számhordozhatóság pozitív hatásaiban, s optimista a jövővel kapcsolatban. A társasánál nem csak a vezérigazgatói poszton történt csere, hanem a lakossági és marketing divízió élén is.

Ove Fredheim a Pannon GSM helyi társaság, azonban tagja egy nemzetközi családnak, amely számos előnnyel jár. A lokalitás és globalitás szimbiózisában továbbra is az egyszerűséget és a magas minőséget kívánják szem előtt tartani. Drozdy Győző, a PGSM vezérigazgató-helyettese a számhordozhatóság kapcsán elmondta, hogy az operátoroknak 42 napjuk van, volt a szolgáltatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés