Előfizetői tartalom

Konvergencia rally Kelet-Európában

Portfolio
Miközben a világ vezető tőzsdéin nagy átlagban stagnálás volt megfigyelhető, az EU küszöbén álló Kelet-Európa szerepe felértékelődött. Az orosz tőzsde szárnyal, de Prágában és Budapesten sem lehet senkinek sem oka a panaszra. A negyedéven végighúzódott az olaj mérsékelt és az arany határozott emelkedése, a befektetők továbbra is élénk figyelmet tanúsítottak az alapanyagok iránt.

Banki dominancia a BÉT-en. Kelet-Európában felerősödött a konvergencia rally az elmúlt hónapokban az EU csatlakozás előtt, melynek a hatása átterjedt Oroszországra is. A régió tőzsdéi igen jó negyedévet zártak.A likvidebb részvények közül kis hazánkban a bankpapírok vitték a prímet az elmúlt negyedévben, bár a spekuláció középpontjába kerülő Fotexnek sikerült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés