Előfizetői tartalom

Jelentős átalakítási tervek a Deutsche Telekomnál? (Érintett a Matáv is?)- kirúgták Ron Sommer utolsó emberét

Portfolio
Ismét az újságok szalagcímeiben szerepel a Deutsche Telekom neve. A német távközlési óriásnál akár jelentős átalakításra is lehet számítani, amely akár megváltoztathatja a Matáv menedzsmentjének gondolkozásmódját, s kihathat az idén megfogalmazódó középtávú stratégiára is. Közben távozik Josef Brauner, a T-Com feje, a többek között Matávért is felelős menedzser menesztésének indokai nem körvonalazódnak teljesen tisztán. A Financial Times Deutschland a T-Mobile integrációjára vonatkozó fekvetéseket visszautasítja. A cég nem tervez hasonlókat.

Josef Brauner távozásának okát legtöbben annak tudják be, hogy neki kellett vállalnia a felelőséget a német autópályadíj beszedését hivatott elektronikus rendszer kudarcáért. Azonban nem árt megjegyezni, hogy Brauner volt az utolsó a Deutsche Telekom top menedzserei között, akit még a dicstelen körülmények között távozó vezér, Ron Sommer emberei közé soroltak. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés