Előfizetői tartalom

Együttműködés a Matáv és a T-Systems között

Portfolio
A Deutsche Telekom legnagyobb ügyfeleit kiszolgáló informatikai és távközlési vállalat, a T-Systems és a Matáv vezetői a mai napon Hannoverben megállapodást írtak alá arról, hogy a két cég közösen nyújt majd nemzetközi hálózati szolgáltatásokat magyarországi vállalati ügyfeleknek. A megállapodás a két vállalat közötti kapcsolat elmélyülését jelzi az informatikai és távközlési szolgáltatások területén. Mint ismeretes a T-Systems, a Deutsche Telekom egy olyan pillérje, amely függetlenül van jelen Magyarországon.

A mai napon aláírt megállapodásnak köszönhetően a Matáv minimális tőkeberuházással, a nemzetközi tevékenységet folytató vállalatok magyarországi kiszolgálásával növelheti majd nemzetközi hatókörét és portfólióját. Az együttműködés egybeesik a hazánk EU-csatlakozása révén bekövetkező jelentős piacbővüléssel. Az együttműködéssel a T-Systems olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés