Előfizetői tartalom

Tesco "gazdaságos" benzin

Portfolio
Diszkont benzinkutat nyitott a Tesco Budapesten. A Tesco-tól nem áll távolt a benzinkutak üzemeltetése, Angliában több mint 300 töltőállomással bír áruházai mellett. Az árelőny 13-15 Ft literenként az egyes üzemanyagfajtáknál, s további 5 Ft engedmény érhető el 8,000 Ft feletti áruházi vásárlás esetén. Megváltoztathatja-e a Tesco kutak megjelenése az üzemanyagpiacot?

A Tesco az áruházokhoz kiépített infrastruktúrára építve alacsonyabb üzemeltetési költségek révén tudja olcsóbban adni a benzint. A Tesco célja minden bizonnyal nem az üzemanyag értékesítésen elérhető profit megszerzése, hanem az olcsó üzemanyag révén még több vásárló Tesco áruházakhoz kötése. Megítélésünk szerint a Tesco kutak nem fogják gyökeresen átalakítani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés