Előfizetői tartalom

90% körüli számítógép-ellátottság a szolgáltató szektor kis- és középvállalatainál

Portfolio
A rEVOLUTION Software nemrégiben készült felmérése szerint a hazai üzleti szolgáltató szektor kisvállalatainak már jelentős része, 88%-a rendelkezik számítógéppel - tette közzé a tőzsdeaspiráns cég. A PC penetráció nem mutat jelentős eltérést a vidéki és a budapesti telephelyű cégek között: a fővárosiak (90%) csupán 4%-kal előzik meg a vidéki központtal működőket (86%). A rEVOLUTION szerint ez azt mutatja, hogy az üzleti partnerek részére szolgáltató (B2B működésű) cégek számottevő része már rendelkezik az ügyviteli programok használatához szükséges minimális feltételekkel, ám a tapasztalatok szerint ennek ellenére még közel sem használják ugyanilyen magas arányban e szoftvereket.

Az ügyviteli szoftverek piacán fejlesztő rEVOLUTION Software - nem reprezentatív felmérés keretében - 2003 decemberében és 2004 januárjában az üzleti szolgáltató szektorból összesen 835 kisvállalatnál végzett telefonos megkérdezést. A minta nyilvános adatbázisból készült, és olyan tevékenységeket végző betéti társaságokat és korlátolt felelősségű társaságokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés