Előfizetői tartalom

Díjat kapott a Pannon GSM

Portfolio
Klaus H. Rasmussen, a Pannon GSM vezérigazgatója február 11-én, Nagy-Britannia magyarországi nagykövetségén vehette át a mobilszolgáltatónak ítélt "Investor in People" díjat, Közép-Kelet-Európában elsőként. A Pannon GSM az első olyan vállalat a közép- és kelet-európai régióban, melynek emberi erőforrás-gazdálkodása e nemzetközileg legrangosabb szakmai elismerésben részesülhetett.

A díjat világszerte olyan szervezeteknek adományozzák, melyek megfelelnek azoknak a magas szintű gyakorlati, a munkaerő gazdálkodással és fejlesztéssel összefüggő követelményeknek, melyek javítják az üzleti teljesítményt és a versenyképességet. A követelmény-rendszert az Egyesült Királyságban 1990-ben alakították ki. A Munkaügyi Minisztérium támogatásával olyan jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés