Előfizetői tartalom

PKN: a hálózat reorganizációja megkezdődik

Portfolio
A következő két évben komoly átalakításokon megy keresztül az igazgatóság döntésének értelmében a PKN üzemanyagtöltő állomása. Az igazgatóság döntéséről szóló sajtótájékoztatón elhangzottak szerint a társaság hálózata 1,320 kútról 1,020-ra csökken, mely tartalmazza 150 új kút építését is - tudósított a Reuters. A cél a hálózat hatékonyabb üzemeltetése, az alacsonyabb forgalmú kutak bezárása.

A PKN most érkezett el azon lépéssorozathoz, melyet a MOL már 1999 stratégiájának részeként meghatározott; a kúthálózattal szemben bizonyos hatékonysági követelményeket állítanak fel. Az egy kútra eső értékesítés nem lehet alacsonyabb két év múlva 3.1 liter/évnél. A hálózat átalakítása során a teljes szám 300-zal csökken, úgy hogy 150 új kutat is épít a PKN...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés