Előfizetői tartalom

Matáv: az új szabályozás keretei

Portfolio
A Hírközlési Döntőbizottság (HDB) nyilvánosságra hozta a Matáv új előfizetői hurok átengedésére vonatkozó, valamint a hálózat-összekapcsolási és bérelt vonali referencia ajánlatainak elfogadását. Ennek alapján lényegesen csökkennek a Matáv nagykereskedelmi árai, amely a verseny erősödését és a társaság marginjainak szűkülését hozhatja magával.

Csökkenő tőkeköltség. A Matáv 2003. augusztus 18-án nyújtotta be az új hálózatösszekapcsolási és bérelt vonali (MARIO), valamint az előfizetői hurok átengedésére vonatkozó (MARUO) referencia ajánlatait, amelyekben az előírások szerint alkalmazott tőkeköltség 19%-ról 15%-ra csökkent. A tőkeköltség csökkenése jelentős, azonban megfelel a várakozásoknak. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés