Előfizetői tartalom

Az iparági összefogás segítené az online kereskedelmi piac növekedését

Portfolio
"A tartalomszolgáltatók és az e-kereskedelmi piac szereplőinek szorosabb együttműködése erősítené a fogyasztói bizalmat, ami az online vásárlás növekedéséhez vezethetne." - fogalmazott Weyer Balázs, a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE) elnökségi tagja a szervezett által rendezett tegnapi kerekasztal-beszélgetésen.

A Független Médiaközpontban megtartott rendezvényen bemutatták az MTE és a RE:CALL Tanácsadó Kft együttműködésében az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) megbízásából 2003. novemberében és decemberében készített, a magyarországi online kereskedelem keresleti oldalát feltérképező kutatás eredményeit. A prezentációt követő kerekasztal-beszélgetésen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés