Előfizetői tartalom

Éves mélyponton az m1 nézettsége

Portfolio
December első hetének televíziós nézettségi trendjeiben a legfontosabb fejlemény, hogy a közszolgáltai 1-es csatorna nézettsége a főműsoridőben a 18-49 éves korosztályban a hét átlagában 10% alá csökkent. A Tv2 és az RTL Klub között tartja magát a tisztes 10 százalékpontos nézettségkülönbség. Bár a hétvégi teljesítmény ezúttal is kiegyenlített volt, a hét eleji Bagi-Nacsa-féle Banánhéj és a keddi Megasztár után a szerdai, csütörtöki és pénteki napokon változatlanul nagyon leszakad a Tv2 a piacvezető RTL Klub-tól.

Továbbra is Berényi-Vágó dominancia a hétköznapokon Továbbra is őrzi pozícióit a Legyen Ön is milliomos! és a Barátok közt a koraesti műsorsávban. Az RTL Klub vetélkedőjének nézettsége a 18-49 éves korosztályban 48-52 százalék körüli közönségarány mellett 22-24 százalék között alakult, míg a vele szemben futó Hárman párban nézettsége 30-34 százalékos közönségarány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés