Előfizetői tartalom

Az IDC technológiai feltámadást jósol 2004-re

Portfolio
Az "IDC Predictions, 2004" című csütörtökön nyilvánosságra került jelentés szerint 2004 folyamán a beruházások növekedése 6-8 százalék lesz, amely meghozza a "technológiai feltámadást" egy olyan évben, ahol tovább folytatódik az IT szolgáltatások off-shore kihelyezésének, a vezetéknélküli technológia terjedésének és az új média technológiák pezsgő fogyasztói vásárlásának trendje.

A rózsás előrejelzéseket az utóbbi hetekben az amerikai gazdaságból érkező bíztató hírek táplálták, de a várt költekezési hullámot bármikor visszafoghatja a fogyasztók eladósodása, vagy a váratlanul érkező rossz hírek a gazdaságból. De a bíztató környezet ellenére sem javul a munkaerő piaci helyzet, mert folytatódik a munkahelyek külföldre menekítése - az IDC...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés